Vi hyrer

Sprøjtestøbespecialist

Vi leder efter en sprøjtestøbsansvarlig, som kan varetage den interne sprøjtesøbmaskinpark og løfte forskelligartede opgaver med design, udvikling og produktion af emner til 3D Print og sprøjtestøb.

En som ønsker at være ansvarlig for udvikling og udførsel af sprøjtestøbning, at anvende og perfektionere en unik produktionsteknologi, at have kundekontakt og være med til at repræsentere AddiFabs teknologi når kunder kommer på besøg, at finde og designe elegante løsninger på udfordrende produktionsteknologiopgaver og være en nøgleperson i en mindre højteknologisk virksomhed i rivende udvikling.

Vi tilbyder et afvekslende job i en virksomhed der er den globale førehund i sit felt, indflydelse på hvordan produkter bringes i markedet smartere, hurtigere og grønnere. En flad organisation med en uformel omgangstone og en meget bred kontaktflade, samt gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i særdeles dynamisk miljø, med løn efter kvalifikationer.

Dig:

Vi forventer at du har en baggrund som plastmager, værktøjsmager eller tilsvarende, med 5+ års erfaring med sprøjtestøbning og 3+ års brugererfaring med SolidWorks. Ydermere, forventer vi erfaring med gængse Microsoft Office programmer og god mundtlig og skriftlig beherskelse på engelsk.

Om os:

AddiFab udvikler 3D Printere, software og materialer til brug for virksomheder, der arbejder med sprøjtestøbning. Virksomhedens flagskib - Freeform Injection Molding (FIM) - er en unik teknologi til 3D Print af opløselige støbeforme i plast. Hos AddiFab kalder vi vores sprøjtestøberum for et laboratorie da der hver dag bliver støbt noget som aldrig er blevet støbt før. Vi arbejder med alt fra sprøjtestøbte kundespecifikke knogler til reservedele i industrien og komponenter i rumfart.

Hvis du er interreseret eller har nogle spørgsmål, så kontakt venligst Uffe Ditlev Bihlet snarest muligt på:

mail: udb@addifab.com

tlf: +45 9385 3630.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Det forventes at du starter d. 1/3 - 2020.

OUR SERVICES

Applications

Materials

OUR PRODUCTS

Equipment

Tooling materials

Grant receipients of EU's Horizon 2020 Research and Innovation programme.

Connect with us:

  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn - Grå Cirkel
  • YouTube